SSI Opleidingen

Onze trainingsfilosofie

Duikschool Dive 2 Perfection is een Diveschool Training facility bij SSI (Scuba Schools International). Al onze opleidingen zijn gebaseerd op de Diver Diamond Methodologie, die zich richt op de juiste kennis, vaardigheden, uitrusting en ervaring die nodig zijn om een gekwalificeerde duiker te worden. Duikbrevetten van SSI worden wereldwijd erkend en moeten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Hierbij staan kennis en vaardigheden voorop. Angsten en fantasieën worden met het SSI Home Study Total Teaching System (boek, DVD en studiegids) omgezet in gedegen kennis.

Door het steeds weer herhalen en oefenen van de vaardigheden die zijn benodigd bij duiken, leren cursisten op een comfortabele en leuke manier alle essentiële duiktechnieken. Daarbij staat tijdens de diverse opleidingen hoogwaardige apparatuur ter beschikking en zult u als cursist de nodige informatie en ervaring krijgen mbt de verschillende uitrustingsdelen.

Training ontwikkelt uw kennis en vaardigheden, maar ervaring doet u alleen maar op door daadwerkelijk te gaan duiken. Dat is de reden waarom SSI en Duikschool Dive 2 Perfection graag meer open water duiken tijdens trainingen uitvoert, in plaats van het minimum aantal duiken zoals voorgeschreven in de standaards. Hoe meer u duikt, hoe meer plezier u in het duiken krijgt.

Leer duiken

Breid uw duikvaardigheden uit 

Word een dive professional / instructor