Vereniging

Over onze vereniging

Naast het verzorgen van opleidingen is Dive 2 Perfection ook een vereniging van en voor duikers.

Of je nu wekelijks aan je conditie komt werken, je skills bij de flessentraining komt verhogen of duikmaten zoekt, bij Dive 2 Perfection ben je aan het juiste adres.

Iedere donderdagavond tussen 20.45 uur en 21.45 uur zijn er in het zwembad de Joffer in Voerendaal trainingen. Hierbij wordt afgewisseld tussen twee maal een conditietraining en één maal een flessentraining.

Buiten duiken

We organiseren regelmatig buiten duiken in verschillende wateren, zowel in Nederland als in het buitenland. Daarnaast duiken wij vaak in de Boschmolenplas te Panheel. Wij hebben meerdere duikgidsen binnen de vereniging die goed de weg weten in Boschmolenplas, zij leiden dan ook de duiken van onze vereniging. Wilt u een keer duiken in Boschmolenplas onder begeleiding van onze onze duikgidsen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om lid te worden van onze vereniging?

Of wil je meer weten over onze vereniging? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze website of e-mail (info@dive2perfection.nl).

Waarom lid worden van Dive 2 Perfection?

  • Je leert van ervaren duikers
    Onze vereniging bestaat uit een team van ervaren duikers die graag hun kennis en ervaring met jou delen. We bieden cursussen en trainingen voor alle niveaus, van beginner tot gevorderd.
  • Wekelijkse trainingen in de Joffert in Voerendaal
    Wekelijks organiseren we trainingen in zwembad De Joffer in Voerendaal. De trainingen zijn afgewisseld tussen conditietrainingen en flessentrainingen.
  • Je kunt deelnemen aan gezellige activiteiten
    Naast de trainingen organiseren we ook regelmatig gezellige activiteiten, zoals duikweekenden, duiktrips en andere evenementen. Zo leer je niet alleen nieuwe duikskills, maar maak je ook nieuwe vrienden.

Vraag vandaag nog een proefles aan en ervaar zelf waarom Dive 2 Perfection de perfecte vereniging voor jou is!