Vereniging

Over onze vereniging

Naast het verzorgen van opleidingen is Dive 2 Perfection ook een vereniging van en voor duikers.

Of je nu wekelijks aan je conditie komt werken, je skills bij de flessentraining komt verhogen of duikmaten zoekt, bij Dive 2 Perfection ben je aan het juiste adres.

Iedere donderdagavond tussen 20.45 uur en 21.45 uur zijn er in het zwembad de Joffer in Voerendaal trainingen. Hierbij wordt afgewisseld tussen twee maal een conditietraining en één maal een flessentraining.

Buiten duiken

In het zomer seizoen worden er door onze leden regelmatig buiten duiken gemaakt. Meestal duiken wij in Boschmolenplas te Panheel. Wij hebben meerdere duik gidsen binnen de vereniging die goed de weg weten in Boschmolenplas, zij leiden dan ook de duiken van onze vereniging. Wilt u een keer duiken in Boschmolenplas onder begeleiding van onze onze duik gidsen? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Als u meer wilt weten over onze vereniging dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Loopt u liever een keer binnen? Kom dan een keer langs tijdens een van onze trainingen. Bekijk voor de zekerheid onze agenda.